Zarábaní peňazí predávajúcich názvy domén

Zarábaní peňazí predávajúcich názvy domén

Predaj názvov domén môže byť docela ziskové pre webmasterov. To platí najmä vtedy, ak správca webu predá doménový názov, ktorý má existujúcu linku návštevnosti. V týchto situáciách môžu doménové mená generovať pre svojich webmasterov tisíce dolárov. Existovali dokonca názvy doménových mien, ktoré umožnili správcom webových stránok zbierať milióny ziskov. S trochou základných vedomostí môžete napodobniť takýto úspech pre seba. Tento článok poskytne informácie prostredníctvom ľahko sledovateľného krok za krokom.

Po prvé, budete musieť nájsť vyhľadávač kľúčové slovo, ktoré je vysoko vyhľadávané ešte nepoužíva veľa iných webových stránok. Môžete to urobiť pomocou analyzátora kľúčových slov. Najlepšie analyzátory kľúčových slov sú tie, ktoré zaplatíte, ako napríklad nástroj Word Tracker alebo Keyword Analyzer. Dôvodom, prečo sú tieto preferované pred voľnými, je to, že vám dali vedieť, koľko súťaže sa stretnete s potenciálnym kľúčovým slovom. Voľné hovoria len o tom, koľko bolo vyhľadané kľúčové slovo. Ak sú peniaze problémom, pokúste sa získať platený analyzátor kľúčových slov, ktorý ponúka bezplatnú vzorku, ako napríklad program Word Tracker. Ak vrátite zisk z predaja názvu domény, môžete prejsť na platenú verziu.

S vašim kľúčovým slovom budete musieť získať názov domény a web hosting. Prečo potrebujete web hosting, ak chcete predávať iba názov domény? Je to preto, že budete potrebovať webové stránky na zvýšenie návštevnosti daného názvu domény. Bez návštevnosti webových stránok sa návštevníci nechcú vrátiť k žiadnemu zvolenému doménovému menu. Tým sa znižuje hlavný prvok, ktorý prináša ziskovosť názvu domény: návštevnosť.

V každom prípade sa snažte získať balík, ktorý bude zahŕňať webhosting aj doménové meno v rovnakom čase, pretože sa nebudete musieť starať o prenesenie niečoho neskôr. Keď si vyberiete názov domény, uistite sa, že vo svojom frázovaní zahrniete vaše vybrané kľúčové slovo. Ak zistíte, že vaše vybraté kľúčové slovo sa používa ako názov domény, pokúste sa robiť zmeny, ako napríklad "a1", "123" alebo "101". Povedzme napríklad, že kľúčové slovo "Kariéra" je brané ako názov domény. Mohli ste povedať "Kariéra A1", "Kariéra 123" alebo "Kariéra 101." Prípadne môžete skúsiť vyhľadať súvisiace kľúčové slovo, ktoré nie je brané ako názov domény. V oboch prípadoch, pokúste sa pokúsiť, kým nezískate nezabudnuteľný názov domény bohatý na kľúčové slová, ktorý má stále rozšírenie .com.

Teraz budete musieť vytvoriť webové stránky pre vaše meno domény. Nemusí to byť veľký ... dokonca aj jeden pager by mohol urobiť trik, ak vám nevadí tak jednoduché webové stránky. Napíšte článok týkajúci sa kľúčového slova, ktoré ste si vybrali, a vytvorte jednoduchý web pomocou programu Microsoft Word (uistite sa, že si dokument uložte ako súbor .HTML). Zaregistrujte sa do programu Adsense a / alebo affiliate program, aby ste mohli ponúknuť návštevníkom ďalšie zdroje. Taktiež získate províziu, ak sa uskutoční predaj alebo vygeneruje sa kliknutie (v závislosti od programu, do ktorého ste sa pripojili).

Po načítaní webových stránok sa musíte zamerať na budovanie prevádzky. Môžete získať počiatočný nárast nákupom návštevnosti, aj keď sa ubezpečte, že spoločnosť, ktorú si kúpila vaša návštevnosť, využíva vypršané názvy domén, a nie roboty, alebo dokonca stimulujúcu návštevnosť (napríklad platených e-mailov). Ale aj po tomto budete musieť skúsiť vybudovať prichádzajúce odkazy. Tieto webové stránky odkazujú na vás. Uverejňujte svoje stránky na ľubovoľných bezplatných stránkach, ako sú napríklad adresáre, vývesné tabule alebo online inzeráty. Tiež uistite sa, že odošlete články na bezplatné adresáre článku. Navyše sa pokúste spustiť výmenu odkazov. Môžete to urobiť tak, že pošlete e-mail na správcu webu alebo nájdite siete na výmenu odkazov, ako napríklad Link Market.

Pokračujte v budovaní svojich odkazov, až kým neprežijete plynulý tok návštevnosti. Ak získate dostatok návštevnosti, získate rating Alexa. Ak je hodnotenie potešiteľné, nájdite odhadcu názvu domény a zistite, koľko môže vaše meno domény ísť. To vám dá nejakú predstavu o tom, koľko môžete reálne získať, ale nenechajte sa odradiť, ak sa zdá nízke číslo. Prečo? Je to preto, že niektorí ľudia sa budú starať viac o návštevnosť, ktorú vaša doména získava nad predpokladanými prvkami SEO.

Či tak alebo onak, keď cítite, že ste pripravení dať svoje doménové meno do aukcie. Môžete dokonca chcieť zahrnúť pôvodnú webovú stránku, aj keď je to voliteľné. Keď sa predáva názov domény, budete ho musieť preniesť na účet nového správcu webu ... s touto webhostingovou spoločnosťou vám môže pomôcť.

S vaším ziskom môžete zvážiť opätovné podnikanie s vypršaným názvom domény. To vám prinesie zvýšenie návštevnosti bez toho, aby ste museli prekonať skutočný proces budovania premávky (ak sa rozhodnete, že to nechcete robiť).

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Chybne napísané názvy domén

Podvodné názvy domén

Prenos názvov domén