Chybne napísané názvy domén

Chybne napísané názvy domén

Pokiaľ ide o kľúčové slová vyhľadávača, existujú niektoré potenciálne zlaté bane, ktoré sú ignorované. Toto sú tie, v ktorých je slovo alebo fráza náhodou nesprávne. Zvyčajne vyhľadávací nástroj odkazuje na výsledky, ktoré obsahujú správny pravopis, ale naďalej zobrazujú všetky webové stránky spojené s nesprávne napísaným kľúčovým slovom. Ak niektorá z týchto webových stránok uloví oko surfistu, môžu ho navštíviť. To je dôvod, prečo mnoho webmasterov nevytvorí len webové stránky okolo chybne napísaných kľúčových slov, ale tiež zaplatí peniaze, aby ich ponúkli v reklamách vyhľadávačov s platbou za kliknutie.

Ale nesprávne zadané kľúčové slová môžu pomôcť v inom mieste internetového marketingu ... niečí doménové meno. Ak je v názve domény zahrnuté populárne kľúčové slovo nesprávne napísané, robotov vyhľadávačov bude s väčšou pravdepodobnosťou zaznamenať webovú stránku. Pripusťme, že sa nezobrazí s kľúčovým slovom správne napísaným, ale aj návštevnosť z nesprávne napísaného kľúčového slova je lepšia ako nič. Človek sa bude musieť rozhodnúť, či chce, aby ich webové stránky boli označené názvom domény s nesprávnym pravopisom.

Takže, ako presne môže webmaster urobiť takéto rozhodnutie, keď rozhodujú o svojom názve domény? No, najprv sa musia pozrieť na to, na čo sú ich webové stránky. Ak sú práve robia affiliate marketing alebo Adsense propagácie, nezáleží toľko, ak ich doménové meno je značka správne. Je to preto, že nepodporujú svoje vlastné podnikanie. Avšak, ak používajú webové stránky na podporu spoločnosti, budú sa chcieť pokúsiť zachovať svoj doménový názov čo najefektívnejšie.

Po druhé, webmaster potrebuje zistiť, či je kľúčové slovo s chybným názvom ziskovosť. Hoci chybne napísaná doména nie je taká škodlivá pre správcu webových stránok podporujúcich pridružené stránky, nemusia si to nutne robiť ako prvú možnosť, a to najmä vtedy, ak kľúčové slovo s nesprávnym heslom v názve domény nedosiahne veľa návštevnosti. Ak chcete zistiť ziskovosť kľúčového slova s ​​chybným slovom, môže ho vyhľadávať v analyzátore kľúčových slov. Niektorí analytici platených kľúčových slov (napríklad program Word Tracker) majú dokonca funkcie, v ktorých môže človek vidieť, ktoré konkrétne typy nesprávne napísaných kľúčových slov stojí za to využiť.

Ak sa kľúčové slovo nesprávne spája s oboma kritériami, webmaster môže chcieť zvážiť jeho uvedenie do svojho názvu domény. Odtiaľ sa budú musieť rozhodnúť, či chcú toto kľúčové slovo zahrnúť do obsahu. Ak je potom existuje ešte väčšia pravdepodobnosť, že roboty vyhľadávačov indexujú webové stránky podľa nesprávne napísaného kľúčového slova. Ak však nie je, je stále pravdepodobné, že webová stránka by mohla byť indexovaná podľa správneho kľúčového slova, hoci ak je toto hodnotenie nízke, nemusí to byť výhodnejšia možnosť.

Webmaster sa nakoniec musí rozhodnúť, či ich obsah stále vyzerá "profesionálne" s nesprávne napísaným kľúčovým slovom. Niektoré slová (ako napríklad mezotelióm) sú také ťažké hlásiť, že osoba si ani nevšimne nevhodné verzie. Ak k tomu dôjde, nebudú mať v obsahu toľko otázok, pretože v skutočnosti nevedia, ako to správne napísať.

Na záver, vrátane nesprávne napísané kľúčové slovo v názve domény by mohlo byť skvelým spôsobom, ako tajne získať návštevnosť webových stránok, aspoň ak správca webu vie, čo robí. Ak nemajú nesprávne napísané názvy domén, môžu spôsobiť, že osoba má negatívne o webových stránkach.

Z tohto dôvodu musia správcovia webu venovať pozornosť tomu, ktoré kľúčové slová s chybným heslom zvolili pre svoje názvy domén spolu s tým, či ich naďalej používajú vo svojom obsahu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Podvodné názvy domén

Prenos názvov domén