Yahoo Domain Names

Yahoo Domain Names
Podnikatelia si sami sebajú, ak si myslia, že môžu pokračovať v podnikaní bez webových stránok. Je to preto, že v dnešnej dobe má mať webové stránky mnoho ľudí, ktorí si myslia, že spoločnosť je "oficiálna". Samotná webová stránka však neznamená nič bez slušného názvu domény. Spoločnosť sa môže pokúsiť znížiť náklady pomocou bezplatného názvu domény alebo názvu domény tretej úrovne ponúkaného bezplatnými web hostingovými spoločnosťami, no návštevníci ich stránky nezobrazia ako skutočné.

Dlhé, zložité doménové mená sú spojené s affiliate marketingom alebo dokonca podvodníkmi, takže firmy sa musia snažiť a držať sa od nich čo najviac. Najlepším riešením je získanie bežného názvu domény od renomovanej firmy s názvom domén. Jedným z najlepších spoločností doménového mena v okolí je Yahoo Domain Names.

Yahoo Domain Names je skvelá alternatíva pre jednotlivcov, ktorí nevedia veľa o doménových menách alebo webových stránkach. V skutočnosti, s Yahoo Domain Names, človek môže dostať doménové meno zadarmo, ak sa rozhodnú kúpiť jeden z ich hosting balíčkov. Najlacnejší balík na hosťovanie je 11,95 dolárov mesačne plus štartovací poplatok 25 USD. S týmto spolu s akýmkoľvek iným doménovým balíkom Yahoo Domain Name, webmasteri dostanú online tvorcu webových stránok. V podstate všetko, čo musia urobiť, je zadávať ich informácie a web je vytvorený pre nich okamžite.

Ďalším dôvodom, pre ktorý by ste si mali vybrať Yahoo Domain Names, je systém uzamknutia doménových mien. To pomáha zabrániť útočníkom ukradnúť názov domény. Vďaka názvom domén Yahoo je proces uzamknutia domén rovnako jednoduchý ako kliknutie na tlačidlo. Webmasteri môžu skontrolovať, či sa doménové meno uzamklo vyhľadaním ich informácií Whois. Ak sa hovorí Stav: registrátor-zámok, (ktorý bude od používania doménových mien Yahoo), potom si môžu byť istí, že ich doménové meno je bezpečné pred neoprávnenými jednotlivcami.

Po tretie, Yahoo Domain Names ponúka súkromnú registráciu doménových mien. Bez registrácie súkromného mena domén môže každý nájsť základné kontaktné informácie správcu webu. Je to preto, že ICANN určil, že správcovia webu majú svoje kontaktné údaje zverejnené v databáze, ktorá je dostupná online. Pomocou doménových mien Yahoo môže osoba používať kontaktné informácie spoločnosti Melbourne IT ako svoje vlastné. Akékoľvek otázky adresované ICANNu o osobných informáciách správcu webu jednoducho poukážu na Melbourne IT. Táto funkcia je nevyhnutná na to, aby ste sa uistili, že webmaster je chránený pred nevyžiadanou poštou a ešte horšie, krádežou identity.

A nakoniec, Yahoo Domain Names ponúka 24 hodín denne technickú podporu. Mnoho webmasterov prehliada dôležitosť technickej podpory pri spravovaní ich doménových mien, ale stále je dôležité, najmä ak je nováčik. Je to preto, že názvy domén niekedy ukazujú na 404 chybových stránok, ak sa niečo pokazí. S 24/7 technickou podporou používatelia Yahoo Domain Name môžu presne určiť, čo presne spôsobuje problém a okamžite ho opraviť.

Na záver, ak má spoločnosť problém s rozhodovaním o tom, kde by mala dostať svoj web hosting a doménové meno, mali by zvážiť Yahoo Domain Names. Yahoo Domain Names je cenovo dostupný, ponúka skvelé funkcie a najdôležitejšie je dôveryhodný. Mnoho iných spoločností s doménovými menami nemusia ani doručiť doménové meno, ale Yahoo Domain Names má príliš veľa povesti, aby dokonca premýšľali o takýchto veciach.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Chybne napísané názvy domén

Podvodné názvy domén

Prenos názvov domén